GESLAAGD

Het zal u niet ontgaan zijn dat wij in de afgelopen periode zeer actief geweest zijn om de nominatie van het project Green Charcoal winnend af te sluiten.

Dit feit en de officiële presentatie van het boek “Met de beste bedoelingen” is de aanleiding om nieuwsbrief 33 te publiceren. Daarin geven we ook nog aan hoe u, speciaal in deze tijd, het Lejofonds gratis kunt sponsoren.

De onderwerpen zijn:

1.BINGO!!!!!!!!!!!!!!!!

Het is gelukt! Het Lejofonds heeft met het project Green Charcoal €2500 in de wacht gesleept. Dat was alleen maar mogelijk dankzij de steun van velen!

We weten dat verschillende mensen zich geweldig hebben ingespannen en familie, vrienden en kennissen hebben gemobiliseerd om te stemmen op het project Green Charcoal! En niet tevergeefs!

Alle waardering daarvoor! Hartelijk dank, hartelijk dank aan alle stemmers op het project Green Charcoal.

Uitslag

Zaterdag 28 november, tijdens de jaarlijkse bijeenkomst van Partin, de branche-organisatie van kleine goede doelen werd de uitslag bekend gemaakt.

Dat gebeurde d.m.v. een filmpje. Leo en Herma Annyas hebben voor het Lejofonds de bijeenkomst van Partin in Nijkerk bijgewoond. Zij hebben in spanning de uitslag afgewacht.

De eerste tussenstanden lieten zien dat het project Green Charcoal op de zesde plaats stond en daardoor buiten de prijzen zou vallen. De laatste tussenstand echter vertoonde een vierde plaats. Die plaats diende in elk geval vastgehouden te worden. Reden om een oproep rond te sturen onder de titel “Alle hens aan dek” om te stemmen.
Daar is flink gehoor aan gegeven. In de einduitslag is het project Green Charcoal opgeklommen naar een tweede plaats!
En dus mochten Leo en Herma Annyas naar voren komen om de prijs in ontvangst te nemen.
Leo keek daarbij nog eens om naar het scorebord om er zeker van te zijn dat er een fantastische tweede plaats behaald was.
Daarna een bevrijdende lach.

Op de website van Fietsen Scoort staat inmiddels de volledige uitslag vermeld.

2. Met de beste bedoelingen

In de laatste nieuwsbrief is de publicatie van het boek “Met de beste bedoelingen” al aangekondigd.

Een hoofdstuk in het boek is gewijd aan het Lejofonds.
Daarvoor hebben de schrijvers Oeganda bezocht en zijn daar vier dagen door Leo en Herma Annyas rondgeleid om de projecten en activiteiten van het Lejofonds te bekijken.

Zondag 29 november is het boek officieel gepresenteerd tijdens een feestelijke bijeenkomst in Utrecht.
De samenstellers van het boek, Maaike Jonker en Guido Castagna, hielden daarbij een onderhoudende presentatie over het hoe en waarom van het boek.
Vertegenwoordigers van verschillende projecten waarover geschreven is in het boek werden naar voren gehaald en verschillende vragen gesteld. Voor het Lejofonds waren dat Leo en Herma Annyas. De aanwezigen kregen zo ook een beeld van de mensen die in het boek voorkomen. Natuurlijk lagen er in de zaal de nodige flyers met informatie over het boek en hoe dat besteld kan worden.

3. Sponsor Lejofonds gratis

De presentatie van het boek “Met de beste bedoelingen” en het winnen van €2500 voor het project Green Charcoal, mogelijk gemaakt door de support van velen, is de directe aanleiding geweest voor het samenstellen en publiceren van nieuwsbrief 33.

Maar met de komst van Sinterklaas en straks de Kerstman is het goed gebruik te maken van deze nieuwsbrief door u nog eens te wijzen op de mogelijkheid het Lejofonds gratis te sponsoren.

Dat kan via Sponsorkliks.

Het concept is heel simpel. Bestel via SponsorKliks bij alle bekende webwinkels waar u normaliter ook al koopt. Van alle aankopen wordt een commissie maandelijks aan het Lejofonds uitbetaald! U betaalt niets extra!

Op elke pagina van de website van het Lejofonds ziet u rechts in beeld het SponsorKliks logo.

Door hierop te klikken, vind u desgewenst verdere informatie. Hier komt u ook rechtstreeks bij alle winkels waar u online aankopen kunt doen waarbij u het Lejofonds gratis sponsort.

Behalve Sinterklaas en straks de Kerstman zitten we ook in de tijd dat veel mensen overstappen van zorgverzekering. Stapt u ook over naar een andere zorgverzekeraar en u doet dat via Sponsorkliks dan levert dat het Lejofonds zomaar €30,- op zonder dat het u iets kost. Iets om te onthouden.